Hoe een luchthavenshuttleservice in 2019 te starten

Hoe een luchthavenshuttleservice in 2019 te starten

De luchthavenshuttleservice is een zeer lucratieve start-up van bedrijven, maar alleen als u weet hoe u een luchthavenshuttleservice kunt starten. Sommige van de succesvolle shuttle-ondernemers hebben in het eerste jaar een omzet van $ 30.000 geboekt en in het derde jaar naar $ 64.000.

Ik zal alle basisprincipes behandelen over het starten van een luchthavenpendeldienst om u te helpen uw luchthavenvervoersbedrijf succesvol te starten en te leiden.

Leer alles over de dagelijkse activiteiten van een eigenaar en personeel van een luchthavenvervoersbedrijf, wat de doelmarkt is, wat het groeipotentieel, opstartkosten, wettelijke vereisten en nog veel meer is in deze complete gids voor het starten van uw eigen transportbedrijf in de luchthaven shuttle verticaal.

Is een pendeldienst naar de luchthaven geschikt voor mij?
Eerder werd overwogen dat dergelijke transportopdrachten alleen waren bedoeld voor mensen die het grootste deel van de dag vertrouwd zijn met het leven van een bestuurder op de weg. Maar dit is niet waar als u werkt met een airport shuttle service-app van uw bedrijf.

Het mooie van het opstarten van een dergelijke pendeldienst naar de luchthaven is dat u vanuit uw huis kunt beginnen, zelfs zonder een busje of bus te bezitten. De chauffeurs die busjes of bussen bezitten, kunnen zich net als Uber-chauffeurs bij uw shuttleservice-app registreren.

Dus iedereen met of zonder eerdere ervaring met shuttleservice kan een dergelijke transportservice voor luchthavens starten.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een luchthaven shuttle bestuurder (& personeel)?
De belangrijkste taak van een shuttledienst is het vervoeren van mensen tussen de luchthaven en huizen, hotels of andere locaties waar de passagiers om vragen. Deze services worden gebruikt door groepen familie, vrienden of kennissen en individuele reizigers.

Kort gezegd heeft een eigenaar van een shuttle-bedrijf en zijn / haar team (on-field & off-field) de volgende verantwoordelijkheden:

Vervoer van passagiers en bagage
Beheer het pendelschema
Controleren en verzenden van shuttle-chauffeurs
Voer routineonderhoud en reparaties uit op voertuigen
Zakelijk boekhouden (digitale boekhouding met app-oplossing)
Aanvankelijk werken veel ondernemers op verschillende posten om overheadkosten te verlagen. Dit betekent dat ze de passagiers besturen en alle administratieve taken van het bedrijf uitvoeren.

Deze multi-tasking wordt veel comfortabeler als ze een betrouwbare shuttle management software oplossing hebben die toegankelijk is op hun smartphone of tablet. Dergelijke softwareoplossingen zijn zeer schaalbaar. Naarmate het bedrijf groeit, worden voertuigen toegevoegd aan het wagenpark en worden meer chauffeurs en kantoormedewerkers toegevoegd; de oplossing groeit naar de grotere schaal van werken.

Hoe verdient een shuttlebusbedrijf geld?
U kunt elke klant kosten in rekening brengen voor het reizen van Ophalen naar het afleverpunt met kosten per mijl of gewoon een vast bedrag in rekening brengen voor het afgeven van de locatie. Het is ook belangrijk om te beslissen of u uw diensten alleen aan grote groepen aanbiedt die naar dezelfde bestemming gaan of ook individuele reizigers dienen.

No Comments

Post A Comment